Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ έχουν τον τρόπο να τα καταφέρνουν παρά τα προβλήματα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πολλά «θέματα» του ΠΑΟΚ ενόψει Γάνδης αλλά και την ικανότητα του Ράζβαν Λουτσέσκου να πετυχαίνει τον στόχο του παρά τις αντιξοότητες.

Πολλά προβλήματα αλλά και αρκετούς λόγους να αισιοδοξεί για την πρόκριση του απέναντι στην Γάνδη έχει ο ΠΑΟΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Από τον πρώτο αγώνα με την Γάνδη και μετά βγαίνουν πολλά. Ο Ελ Καντουρί θα αποδειχθεί σε λίγες ώρες ότι δεν πρόκειται κι αυτός να παίξει. Τίθεται ζήτημα και με τα τεστ για κορωνοϊό, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αγωνιστεί. Δεν θα έπαιζε βασικός, αλλά ακόμα και από τον πάγκο θα έδινε πολύτιμες λύσεις. Τώρα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή για το plan b που θα χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου. Κυλάει άσχημα αυτή η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, δύσκολα, προφανώς αλλάζουν κάθε μέρα και τα πλάνα του προπονητή. Λείπουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, έχει το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα, ενώ οι Βέλγοι δύσκολα βάζουν γκολ και ο ΠΑΟΚ δύσκολα δέχεται. Έχει τον τρόπο ο Λουτσέσκου να παίρνει το καλύτερο από όσους έχει διαθέσιμους και ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρνει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να δείξει απογοητευμένος με την κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει τον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς προσέχει πάντα την ψυχολογία της ομάδας του.

Τέλος, αναφορικά με την 11άδα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι θα παίξει ο Σβαμπ αντί του Κούρτιτς, ενώ για την θέση του Ζίβκοβιτς φαβορί είναι ο Μουργκ, με τον ΠΑΟΚ να χάνει και τον Ελ Καντουρί εκεί που «πονάει», δηλαδή μεσοεπιθετικά, πλην του τραυματία Μιχαηλίδη.

Προσθέτοντας πως την ίδια ώρα η βελγική ομάδα θα είναι ενισχυμένη με τον καλύτερο της παίκτη, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x